Kapteenin saunavuorot

Kapteenin sauna on ainutlaatuinen ja perinteinen 1800-luvun elämyssauna Wanhassa Raahessa. Astuessasi tämän historiallisen pihapiirin saunaan, hyppäät aikamatkalle 1800-luvulle. Kun astut saunaan kiire, stressi, arjen askareet ja aikataulut unohtuvat. Kapteenin sauna seisoo vanhoilla sijoillaan boutiquehotelli Langin Kauppahuoneen pihapiirissä, keskellä Wanhaa Raahea. Hirsiseinäinen sauna lämpiää puulla, vesi juoksee kauhalla ammentaen ja ämpärillä kantaen, kuten 1800-luvulla. Ota mukaan oma pyyhe, pefletti ja pesuaineet. Voit myös vuokrata Langin Kauppahuoneen kassalta pyyhkeen ja pefletin sekä ostaa mukaan käsintehdyn saippuan. Muut saunajuomat (limsa, viini, siideri, olut, kuohuviini) voit ostaa kahvilasta saunalle saapuessa. Huomioithan, että sauna-alue on Langin Kauppahuoneen anniskelualuetta. Omien juomien ja eväiden tuominen on kielletty. Varaathan saunavuorosi etukäteen!

Sauna lämmitetään varausten mukaan ja maksimi osallistujamäärä on 12 henkilöä / vuoro. Minimi osallistujamäärä 4 aikuista / saunan lämmitys.  

AIKA: 1.7.2023 Naisten saunavuoro klo 15.00-17.00. Miesten saunavuoro klo 17.15-19.15.
PAIKKA: Langin kauppahuone
LIPUT: Langin Kauppahuoneen kahvila: 20 € / hlö, Lapset alle 10 -vuotiaat vanhempien seurassa 10 €. Sisältää paikallista käsintehtyä saippuaa saunassa käytettäväksi sekä tyrnivettä.
LISÄTIETOA:

Kahvila +358 44 2402481
info@langinkauppahuone.fi 
www.langinkauppahuone.fi