Kölifest 24


Kölifest on Raahen Nuorisovaltuuston sekä Nuorisopalveluiden järjestämä nuorten rantabiletapahtuma 26.6.24 joka starttaa klo 17:30! Kölifest on nuorten ja koko perheiden tapahtuma Raahen rantapuistossa, joka tarjoaa kävijöilleen kaikenlaista puuhailua liikunnallisista tempauksista, sumopainista hengailuun lettujen äärellä. Tapahtuman kruunaa kova kattaus Rock Academy artisteja ja illan päättää kovassa nosteessa oleva CLEDOS.


Tapahtuma on pääsymaksuton, päihteetön sekä ikärajaton.

Tapahtuman aikataulu:
klo 17:30 Portit avataan
klo 18:00 Deaflove
klo 19:00 Whiteout
klo 20:00 Neon Puutarha
klo 21:30 Cledos

Artistiesittelyt:
 

DEAFLOVE

DEAFLOVE on Oulusta ponnistava modernia englannin kielistä kitaravetoista indie rockia soittava yhtye, joiden musiikista huokuu energinen lava-esiintyminen sekä tarttuvat kappaleet, jotka soivat päässä pitemmän aikaa.

Yhtye on julkaissut useamman singlen jo vuodesta 2018 lähtien sekä yhden EP:n.
Uusimmat tuoreet sinkut Pressure sekä Love X Hate on julkaistu 2021-2022 välillä yhteistyössä Mikko Von Hertzenin ja Rock Academy Raahen kanssa.

WHITEOUT

Whiteout koostuu nelljästä rock n roll intoilijasta. Ethän anna kauniiden kasvojen hämätä, yhtye järjestää aina räjähtävän rock n roll spektaakkelin, jota kukaan ei halua missata. Whiteout soittaa raskaampaa sekä kevyempää rock musiikkia melodisilla lauluosuuksilla, likaisilla kitara riffeillä, murisevilla mutta eleganteilla bassolinjoilla, nopeilla rumpukompeilla sekä tietenkin isoilla kertosäkeistöillä!
 
Neon Puutarha

Neon Puutarha on pienen merikaupungin raikas tuulahdus haikeaa indierockia. Se vie musiikillaan kuulijan ajatukset makrotason ulottuvuuksiin unohtamatta arkisia elämiämme. Aistikkaiden lyriikoiden ja instrumenttien välinen vivahderikas vuoropuhelu luo yhteistyöllään vahvoja tunnelmia, niin iloisia kuin vaikeitakin. 

Vahvasta indieidentiteetistään huolimatta yhtye ei pelkää ammentaa musiikillisia elementtejään suomirockista, punkista, diskosta, klassisesta-, tai maailmanmusiikista.

Bändin jäseniä ovat siis Tommi Luoto, Jesse Haapakoski, Eeli Miilukangas ja Sampo Harju.

CLEDOS

Cledos on yksi tämän vuosikymmenen seuratuimpia ja suosituimpia kotimaisia rap-artisteja. Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut tähti on toiminut genren uuden sukupolven suunnannäyttäjänä jo yli puolivuosikymmentä ja valovoimaisen artistin ympärillä on laaja, sitoutunut fanikunta. Karismaattinen artisti onnistuu kerta toisensa jälkeen luomaan nahkansa uudelleen, eikä pelkää tuoda musiikkiinsa elementtejä myös genren ulkopuolelta. Energisistä ja näyttävistä keikoistaan tunnettu Cledos on huomioitu uransa aikana jo peräti neljällä Emma-ehdokkuudella: Vuoden tulokas (2017), Vuoden rap/r’n’b (2019), Vuoden artisti (2020), Vuoden biisi (Samma Gamla Vanliga remix, 2021).

 

AIKA: 26.06.2024 klo 17.30
PAIKKA: Raahen Piknikpuisto
LIPUT: Vapaa pääsy, tervetuloa!
LISÄTIETOA:

Nuoriso-ohjaaja Ida Tiittanen, puh. 040 830 3124, ida.tiittanen@raahe.fi, www.raahe.fi/nuoriso
Järjestäjä: Raahen Nuorisopalvelut / Raahen Nuorisovaltuusto