Saaristo miniretriitti

Iso-Kraaselin saari Raahen rannikolla tarjoaa puitteet pysähtyä itsesi äärelle. Saaristo miniretriitillä saat nauttia luonnosta, joogasta, smoothiesta ja läsnäolosta ainutlaatuisen luonnon keskellä.

Lähdemme merimatkalle museon rannasta. Turvallisessa kuljetuksessa pääset näkemään Raahen saaristoa ja tunnet merituulen kasvoillasi. Matkalla saat kokea ainutlaatuisen ja pysäyttävän ulapparentoutuksen veneessä istuen.

Iso-Kraaselin saareen saavuttuasi pääset nauttimaan lempeästä joogasta luonnossa. Kaikki miniretriitillä tehtävät joogaliikkeet sopivat niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneillekin. Liikkeet auttavat kehoa ja mieltä hellittämään ja palautumaan. Miniretriitillä saat myös nauttia itsetehdystä raikkaasta smoothiesta ja myslipatukasta. Ravitset näin kehoa ja mieltä sekä vahvistat sisäisiä voimavaroja.

Saaressa luonnon äärellä saat olla ja hengähtää. Jooga merimaisemissa lievittää stressiä ja edistää sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia. Palaat takaisin mantereelle voimaantuneena ja virkistyneenä.

AIKA: 27.6.2019 klo 17-20
PAIKKA: Iso-Kraaseli, lähtö museon rannasta
LIPUT: 75 €
LISÄTIETOA:

www.lovingwellness.fi

#